Karrieroldal: Munkatársakat keresünk

A Desoutter Industrial Tools karrieroldal


Csatlakozzon a Desoutter Industrial Tools csapatához szerte a világon! Naprakészen tartott karrieroldalunk segítségével Ön közvetlenül a weboldalunkon keresztül adhatja be álláspályázatát.

Tekintse meg álláshirdetéseinket

Miért pont a Desoutter?

Mert Önnek szenvedélye a megfelelő út megtalálása. Mert Ön mindig kész extra lépéseket tenni. Mert Ön kézzelfogható módon kíván ügyfeleink sikeréhez hozzájárulni. Csakúgy, mint mi.

Sokféleség: A Desoutter egy olvasztótégely, amely sokféle szakmai, társadalmi és kulturális háttérrel hoz létre egy egyedülálló csapatot.

Kultúra: Vállalati kultúránk teljesítményalapú, benne meghatározó szerepet játszik az előrelátás, a tökéletesség iránti szenvedély és az üzleti ismeretek. Minden munkatársunk arra törekszik, hogy tehessen valamit az ügyfeleinkért.

Innováció: Ez alkotja a termékeink, folyamataink és rendszereink DNS-ét. Ez biztosít számunkra előnyt és ezt az olyan emberek teszik lehetővé, mint Ön.

Kiket keresünk

Munkatársaink rendkívüli sokszínűségük ellenére mindannyian egy közös vonással rendelkeznek: mindannyian szeretnék túllépni a saját határaikat. Legyen az egy megrendelő által támasztott kihívás megoldása vagy egy új szerszám kifejlesztése, a status quo mindig a kiindulási pont, nem pedig a célvonal.

Tehetséges szakembereket és diplomásokat keresünk, akik szeretnék ügyfeleinket segíteni abban, hogy a lehető legjobbat nyújtsák az iparágukban. Céljaink megvalósításához számítunk embereink együttműködésben rejlő erejére, legyen szó akár a közös, akár az ügyfelekkel végzett munkáról. Azzal, hogy tehetségükkel és szakértelmükkel kiegészítik kollégáik tudását, csapatként többet tudnak elvégezni, mint amire egyedül képesek lennének.

Lehet Ön tapasztalt szakember, diák vagy frissdiplomás, a Desoutter páratlan lehetőségeket kínál.

Ismerje meg a Desoutter által ajánlott különböző karrierlehetőségeket:

K&F: Tervezze meg és fejlessze a jövő megoldásait azzal, hogy részt vesz a piaci és alkalmazástechnikai követelmények formálásában.

Értékesítés és marketing: Segítse kiépíteni piaci jelenlétünket szerte a világon.

Emberi erőforrások: Fejlessze és alkalmazza irányelveinket, programjainkat és folyamatainkat, melyek segítik dolgozóinkat a legjobb munkavégzésben.

Projektmenedzsment: Hajtsa végre zökkenőmentesen a projekteket és kezdeményezéseket szoros együttműködésben munkatársaival, hogy teljesítsük ügyfeleink célkitűzéseit.

Gyakornoki és képzési programok

Minden évben helyszíni tapasztalatszerzési lehetőséget biztosítunk hátrányos helyzetű diákoknak, hogy az ipar legjobbjaitól tanulhassanak. Ez kiváló módja annak, hogy értékes tapasztalatot szerezz, és eldönthesd, hogy szeretnél-e a Desoutternél dolgozni.

Gyakornoki és tréningprogramjainkkal betekinthetsz szakembereink tapasztalataiba és tudásába. Fontos és érdekes feladatokat biztosítanak, ami megerősíti az iskolában megszerzett tudást.

Ezenkívül egyedülálló lehetőséget nyújtanak arra, hogy a világ egyik legsikeresebb szerszámgyártójánál dolgozhass. Ízelítőt adnak arról, hogy milyen a csapatunk részének lenni, és lehetőséget kínálnak arra, hogy valós, a megrendelőinknek fontos projekteken dolgozz. A munkádat egy gyártósormenedzser felügyeli, aki értékes visszajelzéseket és értékelést is ad a teljesítményedről.

A Gyakornoki és tréningprogramjaink helyi szinten működnek, és jelenleg egyetemi, műszaki főiskolai vagy szakképző iskolai tanulmányokat folytató diákok számára elérhetők.

Nem található megfelelő állásajánlat? Jelentkezzen a Spontán jelentkezések lehetőséggel.

Mechatronics Engineer

Legyen Ön az új Mechatronics Engineer a(z) saint herblain (France) helyszínen!

Project Engineer

Legyen Ön az új Project Engineer a(z) Ulsan (Korea, Republic of) helyszínen!

Sales Engineer

Legyen Ön az új Sales Engineer a(z) Bursa (Turkey) helyszínen!

Sales Engineer

Legyen Ön az új Sales Engineer a(z) Shanghai / Suzhou (China) helyszínen!

Sales Engineer 1

Legyen Ön az új Sales Engineer 1 a(z) Anyang-si (Korea, Republic of) helyszínen!

Cart

Az Ön kosara

Elem eltávolítva. Visszavonás