Örömmel vezetjük be új Ipari Smart Hub-unkat! Íme, a CONNECT: a Desoutter 4.0 megoldás!

Örömmel vezetjük be új Ipari Smart Hub-unkat! Íme, a CONNECT: a Desoutter 4.0 megoldás!


A CONNECT egy olyan platform, amelynek segítségével a szerelősor-tevékenységeivel kapcsolatos összes tételt, műveletet és információt egyetlen felületen keresztül irányíthatja, hogy fokozott rugalmassággal, megnövekedett hasznos működési idővel, és fokozott termelékenységgel gyorsítsa fel gyártási folyamatai átalakulását.

A CONNECT egy többszerszámos megoldást kínáló rendszer: a felhasználónak mindössze annyit kell tennie, hogy a CONNECT felületén mindegyik szerszámhoz aktiválja a Meghúzási egységet. A Meghúzási egység valójában egy vezeték nélküli szerszámgép és az összes hozzá kapcsolódó tétel, művelet és információ teljes rendszerét jelenti.

 

Két különböző típusú CONNECTváltozat közül választhat:

CONNECT X CONNECT W Desoutter Industry 4.0

A CONNECT-W, amely egyetlen vezeték nélküli hozzáférési pontot tartalmaz, és akár 10 meghúzási egységet is aktiválhat: ez azt jelenti, hogy akár 10 vezeték nélküli szerszámgép csatlakoztatható és működtethető róla.

A CONNECT-X, amelyhez külső vezeték nélküli hozzáéférési pontra van szükség, és akár 20 meghúzási egységet is magában foglalhat: ez azt jelenti, hogy akár 20 vezeték nélküli szerszámgép is csatlakoztatható és működtethető a segítségével.

Igényeljen máris egy bemutatót!

Ezen túlmenően, a CONNECT egyetlen csatlakoztatási pontot kínál a gyári hálózat és akár 20 vezeték nélküli szerszámgépközötti kommunkációhoz, ami jelentősen csökkenti az üzemeltetési költségeket és a berendezések könnyű telepíthetőséget teszi lehetővé egy kiegyensúlyozott gyártósor-felépítéshez.

A Desoutter teljes Wi-Fi eszközök termékcsaládja kompatibilis az ipari Smart Hub-bal, és a későbbiekben kifejlesztett eszközeinket is kompatibilissé tesszük.

Ezen felül számos célorientált kiegészítő, többek között toronylámpák, foglalattároló tálcák, kezelőszervek és távoli vezérlők biztosítják a folyamatirányítás 100%-os megbízhatóságát.

Desoutter CONNECT Industry 4.0

Boost Your Productivity Desoutter CONNECT Industry 4.0

Egy gallonos térfogatával a CONNECT egy kompakt és nagy teljesítményű megoldás, amely a gyár területén bárhol könnyen telepíthető. És valóban a CONNECT berendezést telepítheti a munkaállomáshoz, a gyártósor végére, a feldolgozásirányító menedzser asztalánál vagy a szerverszobában.

Az Ipari Smart Hub alkalmazásával kábelmentesítheti az összeszerelő-sort és helyet spórolhat a munkaállomások körül. Ha az összes CONNECT berendezés ugyanabban a teremben van, az ellenőrzés során nem kell mindegyik munkaállomáshoz odamenni. Elég, ha a CONNECT berendezéseket tartalmazó teremben tartózkodik, hogy csak munkájára összpontosíthasson. Ez a termelékenység fellendítése!

A Desoutter SIGHT távoli HMI egység visszacsatolást küld a munkaállomásról és az egyes munkaállomásokra vonatkozó képernyőket teljes mértékben testreszabhatja.
A vezeték nélküli eszközök használata hozzájárul az összeszerelő-sor termelékenységének és a minőségi szintjének fenntartásához. A berendezés szerszámgép -kalibrálásra, -karbantartásra vagy más munkaállomásokhoz való beosztásához használható.

A termelékenység fellendítése érdekében alkalmazott folyamat optimalizáláshoz az is elengedhetetlen, hogy a gyártó- vagy szerelősort könnyen átalakíthassa a szerszámgépek egyszerű áthelyezésével. Az RFID könnyű párosítás funkciójávala Desoutter vezeték nélküli eszközök bármely CONNECT készülékkel párosíthatók és azonnal, hatékonyan használhatók!

Szükség esetén további új vezeték nélküli szerszámgép csatlakoztatható anélkül, hogy a gyártósor többi, működésben lévő szerszámgépét le kellene állítani.

Igényeljen máris egy bemutatót!

A napjainkra jellemző gyors változásokkal vállalatunk is lépést tart. Az ipari berendezéseket sem kerülik el ezek a trendek, ezért a Desoutter is ennek megfelelően végzi a fejlesztéseket. Ezért vezettük be a specifikáció-szabályozás funkciót a CONNECT program részeként, hogy lehetővé tegyük a magas szintű rugalmasságot!

A specifikáció-szabályozással lehetővé válik a meghúzóegységek egymástól független finomhangolása, mindegyik munkaállomáson. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a meghúzóegységekhez külön rendelhet hozzá és aktiválhat eltérő specifikációkat.

Ha valamely specifikációra már nincs szükség az adott meghúzóegységen, a specifikáció-kompenzációs funkcióknak köszönhetően a specifikáció gyorsan és könnyedén hozzárendelhető másik meghúzóegységhez, vagy CONNECT rendszerhez.

A specifikáció-szabályozás egy skálázható megoldás, amely bármikor lehetővé teszi munkaállomásai fejlesztését. Ha valamelyik Desoutter funkció tökéletesen illeszkedik az új szerelési követelményekhez, egyszerűen aktiválnia kell, és már használhatja is!

Feature Management Desoutter CONNECT Industry 4.0

 

A CONNECT rendszer így egy olyan Ipari Smart Hub szolgáltatás, melyet úgy gondoltunk ki és terveztünk meg, hogy jelentősen felgyorsítsa és támogassa átállását az ipari 4.0 szabványra. Ha a CONNECT rendszert választja gyártósoraihoz, garantálhatja a magas szintű rugalmasságot, megnövekedett üzemi időt, és fokozott termelékenységet rendszereihez!

Igényeljen máris egy bemutatót!

Cart

Az Ön kosara

Elem eltávolítva. Visszavonás