Az IAC Halewood nagyobb sebességre kapcsol az Ipar 4.0-ra váltásban úgy, hogy bevezeti a PivotWare fejlett folyamatirányítást!

Az IAC Halewood nagyobb sebességre kapcsol az Ipar 4.0-ra váltásban úgy, hogy bevezeti a PivotWare fejlett folyamatirányítást!


A Desoutterrel együttműködő IAC Halewood bevezette a Desoutter 4.0-ás megoldását, a PivotWare fejlett folyamatirányítást. Ismerje meg, hogy a PivotWare hogyan gyorsította fel az átállását az Ipar 4.0-ára, hogy létrehozza a rugalmas jövő intelligens autógyárát!

Az International Automotive Components (IAC), amely a gépjárműipari alkatrészek és könnyűgépjármű-megoldások egyik vezető globális beszállítója, az egyesült királysági Halewoodban található létesítményében használatba vette a Desoutter 4.0 és Smart Factory alkalmazásokat, hogy az ügyfeleinek a járművek kiváló minőségű belső tereihez nagyobb rugalmasságot és hatékony gyártást tudjanak biztosítani. Az IAC halewoodi létesítményében bevezetett új alkalmazások magukban foglalják az ipari eszközök internetét (IIoT), az intelligens logisztikát, a vállalaton keresztüli integrációt, a valós idejű kapacitásadatok használatát és az együttműködésre képes robotokat (cobotokat).

Mi a Desoutternél elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy az Ipar 4.0 koncepciójára támaszkodva olyan konkrét termékeket és szolgáltatásokat hozzunk létre, amelyek maximális előnyöket nyújtanak az ügyfeleink és partnereink számára. A kevesebb állásidőtől a rugalmasabb, alacsonyabb költségekkel járó gyártási folyamatokig az Ipar 4.0-ban megvan a potenciál arra, hogy átalakítsa a szervezetek működését.

Az IAC halewoodi létesítménye a Desoutterrel együttműködve bevezette a Desoutter 4.0 megoldását, a PivotWare fejlett folyamatirányítást, amely segíti a szervezetet a termelékenység, a gyártási idő és a rugalmasság növelésében a járművek kiváló minőségű belső tereinek gyártása során.

A PivotWare fejlett folyamatirányítással a Desoutter megmutatja, hogyan fest a gyártósorok digitalizált jövője. Lenyűgöz minket, hogy a munkatámogatási funkció mennyire hatékonyan biztosítja az eredményes gyártási folyamatokat, és milyen drasztikus módon csökkenti az állásidőket. A Desoutter 4.0 bizonyítja, hogy a komplexitás és a jelentős sokféleség a gyártósoron a digitalizálásnak, az intelligens szerszámoknak és a szoftveres megoldásoknak köszönhetően nem okoz problémát abban, hogy a gyártást gazdaságosan végezzük el.

Ismerje meg, hogy a Desoutter 4.0 hogyan gyorsíthatja fel az átállást az Ipar 4.0-re!  Kattintson ide, és nézze meg a tájékoztató kiadványunkat, amely kaput nyit az átálláshoz vezető útra, és elmagyarázza, hogy a Desoutter és a partnerei hogyan működhetnek együtt a jövő intelligens gyárainak kialakításában!

Köszönöm az Assembly Magazine-nak, hogy közzétette az „IAC a rugalmas jövő intelligens autógyárát építi” című cikket. A teljes cikk elolvasásához kattintson ide.

Cart

Your basket

Item removed. Undo