A Desoutter Industrial Tools története

A Desoutter Industrial Tools története


Ahhoz, hogy a mai formában ismert világvezető vállalattá váljon a szerelési megoldások terén, a Desoutter márkának számos készséget és szakértelmet kellett ötvöznie. Az 1914-ben alapított Desoutter Limited a pneumatikus csavarozók, fúrók és automata előtolású fúrógépek specialistája. Az 1918-ban alapított franciaországi Georges Renault az elektromos szerszámokra, kötőelem-rendszerekre és forgácsológépekre szakosodott. A Techmotive Tools 1977-ben jött létre az Egyesült Államokban. Tevékenységük az intelligens DC szerszámok és összeszerelő rendszerek gyártása. A sorban a következő az 1977-ben alapított Scan Rotor, ami a csavarkötésekhez kapcsolódó termékekkel foglalkozik. A 2005-ben létrehozott SETITEC Line a repülőgépiparban alkalmazza az ADU speciális fúrási megoldásokat.

A Desoutter eredete

A Desoutter-család öt testvérből állt, akik mind szenvedélyes pilóták voltak...

Egy innovatív márka története

Csúsztassa az egérrel balról jobbra az idősávot.

Egy innovatív márka története

Ők a Desouttert ajánlják

Ügyfeleink és partnereink szavai...

AIRBUS FRANCIAORSZÁG

Az Airbus az Airbus-csoport (korábban European Aeronautic Defense and Space Company) repülőgépgyártó részlege. A francia székhelyű cég 2013-ban 626 utasszállító repülőgépet gyártott. Ők készítették és forgalmazták az első piacképes fly-by-wire rendszerű utasszállítót, az Airbus A320 modellt, és a nevükhöz fűződik a világ legnagyobb utasszállító repülőgépe, az A380.

Baptiste Bertrand, az összeszerelő részleg rögzítési folyamatainak felelőse és koordinátora

Én felelek az Airbus nantes-i (Franciaország) összeszerelő részlegénél a rögzítéstechnikai műveletekért.

A Georges Renault-val való együttműködésünket fúróberendezések telepítésével kezdtük. Ezt követően az A350 program keretein belül szereztük be az első elektromos csavarbehajtókat.

Tevékenységünkből adódóan nagy felelősséggel tartozunk utasainkért, és a lehető legmagasabb fokú igényességre törekszünk a biztonságos repülőgépek gyártása érdekében.

A Desoutter az igényeinkkel együtt fejlődött, ezért használunk nap mint nap Desoutter-szerszámokat a felületi előkészítésnél (csiszológépek, fúrók stb.) és az összeszerelés (átmeneti vagy végleges kötések) során.

APRILIA OLASZORSZÁG

Az Aprilia motorkerékpár-gyártó a Piaggio csoport éllovasa a versenysportban.

Agostino Masiero, technológiai menedzser

Az Aprilia egy világszerte ismert, a legmodernebb motortechnológiát nyújtó márka. A motorkerékpárok piacán a termelékenységgel, a megbízhatósággal és az innovációval biztosítjuk vezető helyünket, emellett pedig folyamatosan invesztálunk a kutatás-fejlesztésbe.

2010-ben úgy döntöttünk, hogy nyomon követjük a meghúzási folyamataink eredményeit, legfőképp a fékeknél, a kerekeknél és a kormányzásnál. A CVI3 használatával és az olyan elektromos szerszámokkal, mint a CVIC II, az MC és az EAD, a Desoutter az igényeinknek megfelelő megoldást tudott biztosítani. Ezen túl lehetővé tették a csavarkulcsok és a szoftver testreszabását.

Az Aprilia rendkívül elégedett a Desoutter-szerszámok teljesítményével és a cég megoldásaival, így ma már a Desoutter a teljes Piaggio-csoport beszállítója.

Véleményem szerint a Desoutter munkáját három alapvető tényező miatt értékeljük nagyra: a műszaki és a karbantartó csapat szakképzettsége és produktivitása, a technológia minősége és a kiváló ár-érték arány.

CATERPILLAR USA

A Caterpillar a világ vezető gyártója építőipari és bányászati gépek, dízel- és földgázüzemű motorok, illetve ipari gázturbinák és dízel-elektromos mozdonyok terén.

Gary Joslyn, gyártásmérnök

A Caterpillar olyan globális szerszámgyártókat keresett, akik képesek kulcsrakész megoldást kínálni és ellátni a világ valamennyi Caterpillar üzemét. Ennek megfelelően a Desoutter bemutatta a portfólióját és termékei képességeit a Caterpillar központjában. Egészen ettől az első találkozótól kezdve a Caterpillar a szerszámok terén globális beszállítójaként tekint a Desoutterre.

Szerintem a Desoutter csapatának erősségei révén könnyebbé válik a döntéshozatal. Kiváló termékismeretük, elképesztő kommunikációs képességeik, az erős csapatszellem és az erőn felül teljesítés szándéka megkönnyíti a munkánkat.

Hatalmas segítséget jelentenek a termelési folyamatok optimalizálásánál. Cégünk megköveteli a kritikus kötések magas minőségi szintjét, a Desoutter pedig tökéletes partner ebben az elérhető áron kínált, megfelelő technológia biztosításával.

CHANGAN AUTOMOBILE KÍNA

Az 1862-ben alapított, a modern kínai ipar úttörőjeként számon tartott Changan Automobile egy elismert autóipari vállalat közel 50 000 alkalmazottal. A cég elsősorban személygépjárműveket, mikrohullámú sütőket, kis teherautókat és haszongépjárműveket gyárt.

Gui Cheng Sheng, a Changan Műszaki Osztályának motorok végszereléséért felelős főmérnöke

2009-ben a vállalat úgy döntött, hogy lecseréli elavult szerszámait az összeszerelési minőség javítása érdekében.

A cég pontos meghúzási nyomatékot biztosító berendezésekkel kívánja csökkenteni a kezelők által okozható hibák előfordulásának esélyét. Mivel a meghúzási adatok visszakövethetők, tudományos alapként használhatók a minőség javítására és az intézkedések fejlesztésére.

A Desoutter integrált megoldása teljes körű, és olyan szempontokat is figyelembe vesz, amikre mi nem is gondoltunk. Praktikus tanácsokkal is elláttak minket, és az árajánlatuk is igen vonzó volt.

A termelési folyamatok optimalizálásán túl a Desoutter a munkakörnyezet javításában is segít a zaj csökkentésével, és azok ergonomikus kialakításával könnyebbé teszi a szerszámok kezelését.

A szerszámokon kívül elégedettek vagyunk a Desoutter azon szolgáltatásaival is, mint pl. a műszaki előadások, a műszaki problémákkal kapcsolatos segítség és a csapatunk tagjainak tartott, meghúzási technológiákról szóló szakmai képzések.

COMAC KÍNA

A Commercial Aircraft Corporation of China (Comac) egy állami tulajdonú vállalat és egyben Kína vezető utasszállítórepülőgép-gyártója. Ezenkívül megbízatása van teherszállító és regionális sugárhajtású repülőgépek tervezésére, valamint a polgári repülőgépek ipari gyártásának kidolgozására. A vállalat részt vesz a polgári repülőgépek és az ezekhez kapcsolódó termékek fejlesztésében, kutatásában, gyártásában, tesztelésében, forgalmazásában, karbantartásában, lízingelésében és üzemeltetésében.

Han Jianbing, végszerelésért felelős igazgatóhelyettes

A Desoutter könnyű és erős szerszámaitól vártuk a munkások terhelésének csökkentését és a termékeink minőségének javulását. Testreszabott, az igényeinknek tökéletesen megfelelő megoldásokat biztosítottak számunkra, ami kivívta az összes gyári munkás elismerését.

Ezek segítségével csökkentettük a munkafolyamatok időigényét, felgyorsítottuk a termelést és javítottuk a termékek minőségét, miközben a feladatok munkaigénye is csökkent.

A Desoutter gyors és hatékony, szerszámaik, megoldásaik és szolgáltatásaik pedig megbízhatóak. Kiterjedt repülőgépipari tapasztalatuk és ismereteik megbízható partnerré tették szemünkben a Desouttert.

DACIA RENAULT ROMÁNIA

A Dacia a Renault francia autógyártó román leányvállalata. A cég Románia legnagyobb exportőre és Európa ötödik legnagyobb autógyártója a legyártott darabszám alapján.

Florian Georgescu, a H4xx motorszerelő sor vezetője

A cégünk 14 éve, a Dacia és a Renault első közös projektje óta dolgozik együtt a Desoutterrel. A cél a meglévő termékek minőségének folyamatos javítása és a Renault minőségi szabványainak való megfelelés az új termékek bevezetésekor.

Jelenleg a Hxx motorok összeszerelő csapatának vezetője vagyok, és a folyamatok nagy részében szerepet játszik a kötőelemek meghúzása. Azért használunk kizárólag Desoutter-rendszereket, mert képességeikkel, tartósságukkal, innovatív, személyre szabott megoldásaikkal és a meghúzási adatok nyomonkövethetőségével teljes mértékben megfelelnek az igényeinknek, és biztosítják a termékeink jó minőségét.

Meg vagyok róla győződve, hogy a Desoutter fő erősségei a felhasználóbarát kezelőfelületű szoftver, a megbízhatóság és a széles termékkínálat. Tudjuk, hogy a Desoutter a meghúzásrendszerei műszaki fejlődése révén mindig meg tud felelni a legújabb iparági igényeknek.

DELPHI TVS INDIA

A Delphi-tvs a Delphi Corporation (USA) és a TV Sundaram Iyengar & Sons (India) közös vállalata. Dízelüzemanyag-befecskendező rendszereket gyártanak személyautókhoz, sport- és multifunkciós járművekhez, haszongépjárművekhez, traktorokhoz, valamint egy- és kéthengeres motorokhoz.

A. Srinivas Rao, – ügyvezetőigazgató-helyettes – PED

Az első légszerszámainkat 23 éve, 1991-ben rendeltük az Egyesült Királyságból. A Desoutter kezdettől fogva kiváló helyi támogatást, jó alkatrészellátást és karbantartást biztosított, ami idővel megbízható partnerséget eredményezett.

A termékek azóta számos fejlesztésen estek át és mi rendkívül elégedettek vagyunk a Desoutter új típusaival: a múlttal ellentétben ma már nem fordulnak elő cégünknél folyamatirányítási hibák.

A Desoutternél minden lehetséges módon biztosítják az ügyfelek elégedettségét, ami tökéletesen egyezik a mi értékrendünkkel.

Ezenkívül értékeljük, hogy az új generációs szerszámoknak nincsenek korlátaik, ami valódi rugalmasságot biztosít számunkra az automatizálás terén. Képesek vagyunk a céljaink változásának megfelelően alakítani a termelési folyamatainkat.

ELECTROLUX OLASZORSZÁG

Az Elektrolux a világ egyik vezető háztartásigép-gyártója, amely gondosan megtervezett megoldásokat kínál magánszemélyeknek és vállalkozásoknak egyaránt. Az Electrolux Olaszországban öt gyárral rendelkezik, ahol professzionális és háztartási felhasználásra egyaránt termelnek.

Emanuele Quarin, – a porciai gyáregység ügyvezetője

Az Electrolux 1980-ban kezdte meg együttműködését a Desoutterrel – ez a kapcsolat idővel csak erősödött, mivel a porciai gyár elkötelezte magát a folyamatos fejlesztés mellett, a Desoutter pedig mindig új, javított meghúzástechnikai és ergonómiai megoldásokkal tudott szolgálni.

A Desoutterben egy olyan partnerre leltünk, aki kezdettől fogva, az 1991-es első automatizálási projekt óta elfogadja a kihívásokat. Néha megfontoltuk a más cégekkel való együttműködés lehetőségét, de végül minden esetben a Desoutter mellett döntöttünk, mert biztosak vagyunk abban, hogy támogatnak minket a legjobb megoldások megtalálásában.

Kiemelném, milyen proaktívan áll hozzá a Desoutter a legjobb megoldások megtalálására irányuló együttműködésünkhöz. Nagyra értékeltem, amikor 2010-ben a Desoutterrel közösen álltunk át pneumatikus szerszámokról elektromos megoldásokra a minőségi előírásoknak való megfelelés és az energiatakarékosság javítása érdekében.

A Desoutter most ünnepli százéves fennállását, ami azt jelenti, hogy a cég büszke lehet a múltjára, és folytathatja a tapasztalatok gyűjtését és az innovációt!

EMBRAER BRAZÍLIA

Az Embraer S.A. egy brazil repülőgépipari konglomerátum, ami kereskedelmi, katonai, luxus- és mezőgazdasági repülőgépeket gyárt, illetve repülőgépipari szolgáltatásokat nyújt. A cég a világ legnagyobb kereskedelmi repülőgépgyártója a 120 ülésesnél kisebb sugárhajtású repülők piacán, emellett pedig Brazília egyik vezető exportőre.

Emílio Delfino de Souza Neto szerszámspecialista és Carlos Alberto Anderson fejlesztőmérnök

Olyan cégeket kerestünk, amelyek kiemelkedő technológiát kínálnak az egyre összetettebb összeszerelési folyamatainkhoz, és tökéletes pontosságot biztosítanak a repülőgépek strukturális elemeinek gyártásához. Emellett jobb ergonómiai feltételeket kívántunk biztosítani a kezelőink számára. Ez volt az Embraer és a Desoutter kapcsolatának kezdete 25 évvel ezelőtt, aminek célja a termelékenység növelése és az ergonómiai feltételek javítása volt.

Tudjuk, hogy a Desoutter folyamatosan új technológiákat keres a vállalkozásunk segítéséhez.

Ezen túlmenően felismertük, hogy a repülőgépipar testreszabott, egyre inkább specializált megoldásokat igényel, és biztosak lehetünk benne, hogy a Desoutter mindig képes lesz megfelelni ennek az igénynek, pl. a SETITEC rendszerrel, ami kifejezetten a mi szektorunkhoz illő megoldásokat kínál.

Szerintünk azért ünnepelheti ma a Desoutter a századik évfordulóját, mert egy erős, etikus cég, ami rendkívüli tapasztalattal rendelkezik a saját területén, és képes megfelelni a piac igényeinek.

FAURECIA FRANCIAORSZÁG

A Faurecia egy autófelszerelések tervezésével és gyártásával foglalkozó francia cégcsoport. A cég üléseket, beltéri rendszereket, károsanyag-kibocsátást szabályozó technológiákat, illetve külső elemeket fejleszt, gyárt és forgalmaz.

François Coulon rögzítéstechnikai szakértő

Mivel 1999-ben a legújabb megrendelőnk azt kérte a beszállítóitól, hogy kiemelten ügyeljenek a minőségre, elkezdtük lecserélni a pneumatikus szerszámainkat a Desoutter elektromos eszközeire, hogy egyenként ellenőrizni tudjuk a csavarkötéseink szögét és nyomatékát.

Személy szerint a Desoutter közös fejlesztésre irányuló törekvéseit találom a legszimpatikusabbnak. Mindig odafigyelnek az igényeinkre, és együtt dolgoznak velünk a személyre szabott megoldások kifejlesztése érdekében.

Az, hogy a világ minden részén jelen vannak, szintén előnyös számunkra. Pl. Oroszországban a Desoutter helyi csapata lehetővé tette egy új gyártósor rendkívül gyors beüzemelését, ami jelentős megtakarítást jelentett számunkra.

Ezenkívül szeretném kiemelni a Desoutter Cloud kollaboratív platformjának hatékonyságát, ami leegyszerűsíti a stratégiáinknak és összeszerelési folyamatainknak a Desoutter és a világ többi Faurecia csapata között történő megosztását.

GENERAL MOTORS S.A. DÉL-AFRIKA

A General Motors egy amerikai multinacionális vállalat, ami járműveket és járműalkatrészeket tervez, gyárt és forgalmaz. A csoport 37 országban, 10 különböző márkanév alatt gyártja járműveit. Dél-Afrikában a General Motors pl. a Chevrolet haszongépjárműveket, a belépő szintű Chevrolet Sparkot, az Isuzu haszongépjárműveket és az Isuzu teherautókat szereli össze.

Graham Bell műszaki vezető

Kapcsolatunk a Desoutterrel az Opel Corsa összeszerelő üzemének megnyitásával kezdődött 1996-ban. Mások helyett azért választottuk akkor a Desouttert, mert ismertük a helyi szolgáltatóját a helyi képviselőjét, és az ajánlata rendkívül kedvező volt.

Emlékszem, hogy a Desoutter bemutatója és termékismerete volt a legjobb az összes versenyző között.

A vállalatunk határidőre telepített és garantált minőségű, megbízható berendezéseket szeretett volna: visszatekintve kijelenthetem, hogy az általuk nyújtott műszaki támogatás messze meghaladta az elvárásaimat!

Mindig nyitottak vagyunk az új kihívásokra és projektekre, és a Desoutter a folyamatos innovációjával segít nekünk tartani az irányt. A Desoutter most ünnepli a százéves évfordulóját, és a specifikus szegmensekben szerzett kiemelkedő szaktudásával képes megfelelni egy globális vállalattal szemben támasztott igényeknek.

HELLA AUTOMOTIVE MEXIKÓ

A Hella az autóipar egyik vezető fényszóró- és ködfényszóró-gyártója. Több, mint 100 országban, így többek között Mexikóban is vannak viszonteladói és partnerei. A Hella folyamatosan növekvő termékkínálatának köszönhetően ellátja az utángyártott alkatrészek piacát és a szervizeket fényszórókkal, illetve elektromos, elektronikus és hűtés-/fűtéstechnikai rendszerekkel.

Műszaki menedzser

10 éve kezdtük el használni a Desoutter CVIS rendszerét a kritikus műanyag kötések minőségellenőrzésének fejlesztése érdekében. Akkor összehasonlítást végeztünk a műszaki jellemzők, a beállítási paraméterek, a helyi szolgáltatások és karbantartás, illetve a szerszámok elérhetősége alapján – a Desoutter minden elvárásunknak megfelelt.

A kiváló eredmények arra ösztönöztek minket, hogy folytassuk a saját, specifikus termelési igényeinkhez igazított együttműködést, így a Desoutter lett a cégünk beszállítója az egész világon.

Ezek a szerszámok kiválóak a jelenlegi összeszerelési folyamatainkhoz, és külön örülünk a tartósságuknak: vannak olyan szerszámaink, amik több, mint 3 millió, hibamentes cikluson vannak túl, ezenkívül könnyű őket beállítani, a szoftver pedig felhasználóbarát.

A teljesítményünk mellett mindig ügyelnünk kell a nyomatékstratégiánkra és a meghúzástechnikai folyamatainkra – az erre vonatkozó műszaki adatokat a Desoutter segítségével nyerjük ki, hogy a lehető legversenyképesebbek legyünk.

HELLA AUTOTECHNIK NOVA CSEH KÖZTÁRSASÁG

A Hella Autotechnik Nova az autóipar egyik vezető fényszóró- és ködfényszóró-gyártója.

Karel Volcik összeszerelés-technológiai menedzser

A Desoutterrel való együttműködésük 2007-ben kezdődött. Akkoriban fejlett technológiákat kerestünk a termelési folyamataink javításához. Főleg a többlépcsős nyomatékra húzás és a programozható meghúzási technikák érdekeltek minket.

A Desoutter innovatív, a cégünkre szabott rendszereket ajánlott, és segített a céljaink elérésében!

Az eszközök robusztussága, tartóssága és alacsony karbantartási igénye mellett a kezdetektől fogva lenyűgözött minket a precizitásuk és a magas szintű képességeik.

A Desoutter műszaki csapata segített a kötéseink meghúzási módszereinek optimalizálásában, és rendelkezésünkre bocsátotta a legújabb meghúzástechnikai megoldásokat. Most már az összes kötés meghúzási adatát nyomon követhetjük. Emellett rálátunk az adott kötés minden paraméterére, ami segít az egységes minőség biztosításában az összeszerelés során.

A Desoutter megoldásaival biztosak lehetünk abban, hogy a gyártási folyamataink a kívánt paramétereknek megfelelően, 100%-os minőségben mennek végbe.

HERO MOTOCORP LIMITED INDIA

A Hero Motocorp Ltd. egy újdelhi székhelyű indiai motorkerékpár- és robogógyártó, a világ első számú motorkerékpár-gyártója. A vállalat célja, hogy világszínvonalú, a vásárlóik közlekedési igényeinek megfelelő, technológiailag, formatervezésben és minőségileg meghatározó céggé váljon.

AK Taneja, ügyvezető igazgató – Gyártástervezés

A vállalatunk rendkívüli ütemben nőtt – a napi termelésünk az ötszörösére emelkedett: napi 2000 motorkerékpár helyett ma már több mint 9000-et szerelünk össze. Azért kezdtünk el együttműködni a Desoutterrel, hogy a növekedés ellenére se tévesszük szem elől a fő célunkat: nullára csökkenteni a termékeinkkel kapcsolatos panaszok számát!

10 évnyi, mindkét oldal számára előnyös kapcsolat után kijelenthető, hogy a termékeink teljesítménye kiváló, és cégünket világszínvonalú motorkerékpárok képviselik. Az eredmény: nincs panasz az ügyfelek részéről, és a biztonsági mutatóink kiemelkedőek.

A Desoutter csapata rendkívül specializált szaktudással rendelkezik, és motivációjuk is ehhez hasonló: kiemelt ügyfélként kezelnek bennünket. Elégedettségünket új megoldásokkal és testreszabott, határidőre teljesített szolgáltatásokkal tartják fenn.

A legjobbakat kívánom a Desoutter csapatának és őszintén remélem, hogy tovább növekednek, és az alkalomhoz méltó módon ünnepelnek!

HINDUSTAN AERONAUTICS LIMITED INDIA

Az indiai védelmi minisztérium irányítása alatt álló állami tulajdonú vállalat elsősorban a repülőipar szereplője: repülőgépek összeszerelésével, repülési és ehhez kapcsolódó kommunikációs berendezések gyártásával és repülőterek üzemeltetésével foglalkoznak.

Rakesh Kumar Mishra, GM- IJT összeszerelési megbízott

A Desoutterrel való együttműködésük 1989-ben kezdődött. Akkoriban a régi részlegeink nem ismerték a piacon elérhető modern szerszámokat. A Desoutter csapata 10-15 előadást tartott nekünk, és havonta legalább egyszer a cégünkhöz kiszállva műszaki továbbképzést biztosítottak a technikusainknak. Több visszajelzést követően testreszabott és reális megoldásokat kínáltak nekünk, ezzel segítve az átállásunkat a modern technológiát alkalmazó eszközökre. A mai napig érezzük az együttműködés jótékony hatását, mert igazi partnerekké váltunk: a Desoutter csapata állandó kapcsolatban áll velünk.

D. Rajasekaran, megbízott ügyvezető igazgató, repülőgépgyártó részleg

A szerszámok tartóssága pedig lenyűgöző: egyes gyártósorokon még mindig a 30 éves szerszámokat használjuk!

A Desoutter mindig többet nyújt az eredeti kéréshez képest, és olyan alternatív megoldásokat javasol, amik minden esetben fontos szempontokat fednek fel. Ezzel segítik a gyártási folyamataink optimalizálását a szerkezeti és összeszerelési területeken.

Kívánom, hogy a Desoutter a mostani fejlődését folytatva megérje a 200. évfordulóját, és továbbra is támogasson minket!

IRKUTSK AVIATION PLANT OROSZORSZÁG

Az Irkutsk Aviation Plant az Irkut Corporation része, amit a világ a Szuhoj repülőgépek gyártójaként ismer. A vállalat csúcstechnológiás repülőgépeket tervez, gyárt és tart fenn. Széles termékpalettájukon megtalálható a Yak-130 harci kiképző repülőgép, különböző drónok és alkatrészek az Airbus utasszállító repülőgépeihez.

Georgij Poljakov, – előkészítési igazgatóhelyettes

Amikor elkezdtünk az Airbus A320 alkatrészein dolgozni, a nemzetközi partnereink a francia–angol Desoutter szerszámait ajánlották. Olyan eszközökre volt szükségünk, amelyek maximálisan megbízhatók és minimálisra csökkentik a selejtet. Biztonsággal állíthatom, hogy a Desoutter szerszámai tökéletesen megfeleltek az igényeinknek.

A Desoutter fejlett technológiáit az MS-21 közepes hatótávolságú utasszállító repülőgépnél is felhasználtuk. Az MS-21 minősége igen magas, gyártási folyamatai fejlettek és csúcstechnológiás összeszerelő szerszámokat igényelnek. Kiderült, hogy olyan speciális szerszámok nélkül, mint az automata előtolású fúrógépek, lehetetlen a kívánt minőségű furatokat előállítani.

A Desoutter volt az egyetlen gyártó, amely a kívánt végeredményt biztosító megoldást kínálta.

Szeretném megdicsérni a Desoutter szakembereinek szakértelmét, akik professzionális segítséget nyújtottak a berendezések kiválasztásához. Nem csak a kívánt minőséget értük el, hanem sikerült csökkentenünk az összeszerelési időt és az egy furatra vetített költségeket.

JOHN DEERE SPANYOLORSZÁG

A John Deere a világ egyik legnagyobb mezőgazdasági gépgyártója. A John Deere Iberica traktorok gyártásával kezdte meg működését, és mára a mezőgazdasági, építőipari és zöldterület-karbantartó gépek csúcsminőségű alkatrészeinek specialistája.

Carlos Miguel Hernanz Torres – Gyártómérnök

Együttműködésünk a Desoutterrel a minőségi szabványaink fejlesztésekor kezdődött, amikor a legmodernebb meghúzástechnikai berendezéseket kívántuk beszerezni.

Folyamatos fejlődés – nemcsak a minőség, hanem a hatékonyabb és jobb termelés szempontjából is: a proaktív megközelítést mutató Desoutter ezen a téren biztosított nekünk testreszabott megoldásokat.

Ez szinte már egy közös vállalkozás: egyesítettük erőinket a folyamatosan változó kihívásaink leküzdésére és céljaink elérésére.

A Desoutter meghúzástechnikai megoldásai a termelés mellett a termékek minőségét is javítják. Nagyon sokat tanultunk, és mára már saját meghúzási szabvánnyal rendelkezünk.

A termékeink mellett különösen örülünk az ügyfelek képzésének, ami segít az új megoldások megtalálásában.

JAGUAR LAND ROVER ANGLIA

A Jaguar Land Rover az Egyesült Királyság legnagyobb autógyártója. Fő tevékenységei a Jaguar és Land Rover márkájú autók tervezése, fejlesztése, gyártása és értékesítése. Megjegyzésképpen: a Jaguar az autók előtt motorkerékpárokhoz gyártott oldalkocsikat, a Land Rover pedig a világ második legrégebbi összkerékhajtású járműveket gyártó cége.

Richard Isaac – SUV Főmérnök – Speciális gyártástervezés

A Jaguar Land Rover 1985 óta használja a Desoutter DC szerszámait, de személyes együttműködésem a Desoutterrel 1998-ban kezdődött, amikor bemutattuk a Solihullban gyártott New Range Rovert. A vállalat célja a legmagasabb minőségű, legjobb 4x4-es luxusterepjáró bevezetése volt, aminek révén a vásárlók kiemelkedő elégedettségét szerettük volna elérni.

A Desoutter megoldásai a teljes nyomonkövethetőség és a megfelelő üzemidő mellett lehetővé tették a kívánt minőségi szint elérését. A rendszereik rendkívül rugalmasak, így az egyes feladatok könnyen átvihetők az egyik vezérlőről a másikra, ami lehetővé teszi számunkra, hogy kiegyensúlyozzuk a gyártási folyamatainkat.

A Desoutter világszintű autóipari ismeretekkel rendelkezik, és figyelembe veszi az igényeinket. Nagyon szorosan együttműködnek velünk, ami jó partneri kapcsolatot eredményez.

Ma a Desoutter egy olyan sikeres vállalat, amelynek sikerült a versenytársai előtt maradnia még az utóbbi idők nehéz gazdasági helyzetében is.

MAHINDRA & MAHINDRA INDIA

A Mahindra & Mahidra 1945-ben alakult acélkereskedelemi vállalatként. Az évek során a cég sok területen megvetette a lábát, így a modern gazdaság valamennyi területén jelen van, többek között a következőkben: repülőgépipar, mezőgazdaság, autóipar, alkatrészipar, védelmi ipar, energiaszektor, mezőgazdasági gépipar, pénzügy és biztosítás, információtechnológia, logisztika, motorkerékpár-ipar.

MBS Tuli, VP Központi gyártómérnök

A Desouttert eleinte a traktoraink olajszivárgásának megszüntetéséhez, az összeszerelő munkások fáradságának csökkentéséhez és az ergonomikus szerszámok beszerzése érdekében hívtuk segítségül. Az összes célt sikerült elérniük, és még a hozzáadott értéket nem teremtő tevékenységeket is fel tudták számolni.

Számunkra a Desoutter egy kiemelt üzleti partner: alternatív gondolkodásukkal támogatnak minket, és a csapatuk még kutatás-fejlesztést is végzett nekünk, annak ellenére, hogy ez ideiglenesen veszteséget jelentett számukra.

Egy magasan képzett csapat rendkívül professzionális keretek között 400 alkalmazottunknak mutatta be a technológiájuk által nyújtott előnyöket. Az egyik üzemünkben „Technológiai napot” tartottunk: a Desoutter technológiájára vonatkozó információ és képzés fontos számunkra.

Mára a Desoutternek köszönhetően csökkent az alkatrészigényünk, és az operátoraink hatékonyabban dolgoznak.

MASCHINENFABRIK REINHAUSEN NÉMETORSZÁG

A Maschinenfabrik Reinhausen a világ egyik vezető energetikai mérnöki vállalata, ami transzformátorok szabályozásával (fokozatkapcsolókkal) foglalkozik. Minden olyan területen jelen van, ami a villamos energiával kapcsolatos: a világ áramának több, mint 50%-a a cég termékein folyik keresztül.

Christian Sauerer, összeszerelési tervező

2009-ben kezdtünk együtt dolgozni a Desoutterrel, mert a termékkínálatuk magas fokú flexibilitást biztosít.

A legnagyobb kihívás az új rendszerekkel kapcsolatban egyrészt az egyes csavarok kezelési programjának és egy átfogó stratégiának a kidolgozása volt, másrészt pedig testreszabott megoldást találni a Desoutter segítségével a hagyományos csavarozók által nem elérhető számos kötés rögzítéséhez.

Végül a Desoutter szerszámaival sikerült javítani a munkánk minőségét, reprodukálható eredményeket értünk el, és a minőségre irányuló befektetéseink költségei csökkentek. Ezenkívül az egy munkaterületre eső szerszámok száma, a zaj és az összeszerelési idő is csökkent, a kötések meghúzási eredményeinek elemzése pedig igazolja az erőfeszítéseink helyességét.

A termékek mellett egy máig hatályos karbantartási szerződéssel is rendelkezünk, amivel rövid időn belül megkaphatjuk a szükséges segítséget és a megfelelő megoldásokat.

MASERATI OLASZORSZÁG

A Maserati egy olasz luxusautógyártó, amely mindig is fontos szerepet játszott a sportautók fejlesztésében és kultúrájában.

Giovanni Torraca, PIM (Folyamatoptimalizálási menedzser) grugliascói gyáregység

A Maserati már három éve együttműködik a Desoutterrel.

Az együttműködés egy olyan gyorsan felállítandó gyártósor igényének megszületése nyomán jött létre, ami eléri a Szerbiában elért nyomonkövethetőségi szintet, és megfelel az ottani szabványoknak.

Biztosak voltunk abban, hogy a telepítést követően a Desoutter termékei (CVI3 sorozat és Multi CVIL) elérik a házon belül használt rendszereink szintjét.

A Desoutter képes volt megfelelni az igényeinknek és betartotta a kívánt minőségi előírásokat (...).

Megoldásaikkal kulcsfontosságú szerepet játszottak a Quattroporte prototípusának összeszerelésekor, és sikerült egy olyan kommunikációs protokollt kidolgozniuk, ami biztosítja a meghúzási eredmények teljes nyomonkövethetőségét.

Meglepődtem, amikor megtudtam, hogy a Desoutter a százéves évfordulóját ünnepli: a márka képes volt együtt haladni az idővel, de főleg az autóiparral, ami nem egyszerű feladat!

PSA PEUGEOT CITROËN FRANCIAORSZÁG

A PSA Peugeot Citroën egy francia multinacionális autó- és motorkerékpár-gyártó, ami Peugeot és Citroën márkanév alatt értékesíti járműveit. A PSA legújabb stratégiája, hogy a végfelhasználók piacához a lehető legközelebb gyártja a termékeit – ennek létjogosultságát igazolja az eladott darabszámok növekedése Kínában, Latin-Amerikában és a világ többi részén egyaránt.

Bernard Verdu, meghúzástechnikai menedzser

A cégünk egy olyan francia partnert keresett, aki képes volt azonnal segítséget nyújtani a minőség javításával és az átfutási idő csökkentésével kapcsolatban, de emellett el is kötelezi magát fejlesztési partnerünkként, és hosszú távon kínál megoldást a felmerülő igényeinkre.

Azon túl, hogy az általuk biztosított megoldások mindig megfelelnek az elvárásainknak, ez a partneri kapcsolat azért is működőképes, mert a Desoutter teljes mértékben elkötelezett az iparág iránt, és rendkívül specializált szakértelmével támogat minket.

A Desoutter ma 100 év innovációját ünnepli, és azt kell mondanom, hogy a PSA Csoport büszke arra, hogy hozzájárult a cég fenntartásához: a partnerségi filozófiánk a nehéz gazdasági helyzet ellenére megegyezik a Desoutterével.

RENAULT FRANCIAORSZÁG

A Renault egy francia multinacionális járműgyártó vállalat. A cég számos autót és haszongépjárművet gyárt, a múltban pedig teherautókat, traktorokat, buszokat és sínbuszokat is készített.

Michel Huzé, hajtásrendszerek kötőelemeiért felelős műszaki vezető

Alternatív megoldásokat kerestünk az akkor használt berendezéseink helyére, amelyek erősen légszennyezőek voltak a felhasznált olaj miatt, és a zajszintjük is káros volt a kezelők számára. Emellett le akartuk egyszerűsíteni a karbantartási műveleteket, és olyan szerszámokat szerettünk volna, amik lehetővé teszik a csavarozók interakcióját a gyártósor digitális vezérlésével.

A Desoutter a gyáraink különböző műveleteinek és módszereinek szabványosításával lehetővé tette a szerszámaink fejlesztését.

Akkor a céget még Georges Renault-nak hívták és rendkívül elégedettek voltunk a velünk dolgozó csapat szakértelmével és munkájával. Ezért dolgozunk a mai napig együtt.

Ma már a Desoutter termékeit nemcsak az összes mechanikus gyártósorunkon alkalmazzuk, hanem a prototípusaink fejlesztési fázisaiban is.

Ha ajánlanom kellene a Desouttert egy másik cégnek, a termékeik minőségét, használhatóságát, egyszerű programozhatóságát, rugalmasságát és a moduláris karbantartási koncepciójukat emelném ki.

RENAULT SAMSUNG DÉL-KOREA

A Renault Samsung egy dél-koreai autógyártó vállalat. A cég eredeti neve Samsung Motors, és 2000 óta a Renault leányvállalata.

Dongyoung Kim – folyamatmérnök

Amikor a cégünk egy kis méretű, duplakuplungos sebességváltót fejlesztett a dízelmotoros SM5 exportmodellhez, „crowfoot” kulcsfejeket vásároltunk a motor és a váltó kötőelemeinek rögzítéséhez. Olyan céget kerestünk, amely rögtön a projekt indulásától képes volt megfelelni az igényeinknek – a Desoutternek ez sikerült.

Eleinte a szerszámot is mi akartuk fejleszteni, de az nem lett használható. Annak ellenére, hogy a megrendeléssel elkéstünk, a Desoutter mintaszerszámot és támogatást biztosított, hogy időben el tudjuk kezdeni a tömegtermelést. Mindig gyorsan reagáltak és nyújtottak megoldást.

A Desoutter szerszámai könnyen használhatók, minőségük pedig konzisztens. Rendkívül elégedettek vagyunk.

Napjainkban nem csupán a termékeit értékesíteni kívánó beszállítóként, hanem partnerként és megoldások szolgáltatójaként tekintünk a Desoutterre.

TATA MOTORS INDIA

A Tata Motors Limited India legnagyobb autóipari vállalata. Piacvezető a kereskedelmi járművek minden szegmensében, és a legeredményesebbek között van a személyautók, illetve közepes személy- és haszongépjárművek piacán is. Emellett a világ ötödik legnagyobb teherautó- és negyedik legnagyobb buszgyártója.

Kamaljeet Singh, menedzser, személygépjármű-részleg

A Tata Motors Ltd. 15 éve dolgozik együtt a Desoutterrel.

Olyan robusztus, tartós és alacsony karbantartási igényű, de precíz és sokoldalú technológiákat, illetve megoldásokat kerestünk, amik tökéletesen megfelelnek az igényeinknek.

Külön hálásak vagyunk a helyi forgalmazók és értékesítési mérnökök támogatásáért, mert nekik köszönhető, hogy szükség esetén gyors és hatékony megoldást kapunk a felmerült problémáinkra.

A Desoutter mindig időben szállítja a termékeit, sőt néha már a határidő előtt teljesítik a megrendelést!

Véleményem szerint a Desoutter munkáját három alapvető tényező miatt értékeljük nagyra: a műszaki és a karbantartó csapatok szakképzettsége és produktivitása, a technológia minősége és a kiváló ár-érték arány.

TOYOTA AUTO BODY CO. LTD JAPÁN

A Toyota Auto Body Co., Ltd. a Toyota-csoport kishaszongépjárműveinek, SUV-jeinek és kereskedelmi, illetve speciálisan felszerelt járműveinek gyártója. A cég ezen kívül kompakt elektromos járművek fejlesztésével is foglalkozik, ami új lehetőségeket nyit a következő generációs személyi mobilitás terén.

Kozaki Takehiro, csoportvezető

2010-ben alternatív csavarbehajtó rendszereket kerestünk. Az ár, a teljesítmény, a tulajdonságok és műszaki képességek alapján a Desoutterre esett a választásunk.

Mára a Toyota Auto Body a pneumatikus szerszámainak 10%-át cserélte le a Desoutter EB sorozatra a fő gyáregységben, és folytatja a rendszerek telepítését a másik két fő üzemében is.

A Desoutter erősségeinek leírására a japán „choudo ii” kifejezést használnám, ami azt jelenti, hogy „a feladatot pont tökéletesen végrehajtani”. Ebbe beletartozik az ár, a használhatóság és egy olyan minőségi szint, amely a minden részletre kiterjedő figyelem nélkül nem elérhető.

A Toyota Auto Body „teljesen megfelelő” technológiai partnerként tekint a Desoutterre. Kérjük, folytassák a termékfejlesztést a minőségi szint magasan tartása érdekében!

VOLVO GROUP TRUCK OPERATIONS USA

A Volvo-csoport a világ egyik vezető teherautó-, busz-, építőiparifelszerelés-, illetve hajózási és iparihajtásrendszer-gyártója. A Volvo Group Trucks Technology a csoport műszaki fejlesztéseinek központja. Itt végzik a kutatást, a motorfejlesztést és a teljes Volvo-csoport beszerzéseinek nagy részét.

Kunjan Tokekar, gyártástechnikai menedzser

Amikor a Volvo a 2000-es évek elején elkezdett a Desoutterrel együttműködni, a célja ugyanaz volt, mint ma: a 11, 13 és 16 literes dízelmotorok és automatizált manuális sebességváltók világszínvonalú, vezető gyártója akart lenni. Teljes elkötelezettségünk a minőség iránt mindenhol tetten érhető: a munkatársainkban, a termékeinkben és a folyamatainkban egyaránt.

Olyan szerszámgyártó céget kerestünk, akik képviselni tudják ugyanezen értékeket, és akikről tudjuk, hogy mit tettek le az asztalra igényes iparágunkban a teljesítmény, a karbantartás és a terméktámogatás terén.

A Desoutter munkatársai a kezdetektől fogva időt fordítottak arra, hogy megértsék és megvitassák az igényeinket, a kétségeinket és a koncepcióinkat, ezzel biztosítva azt, hogy a megoldásaik megfeleljenek az üzleti modellünknek és a gyártási, illetve összeszerelési igényeinknek.

A Desoutter magas szintű karbantartást és támogatást nyújt termékeihez, ami bizalmat kölcsönöz és segít a hatékonyabb munkakörnyezet és termelés létrehozásában. Nemrégiben még számítástechnikához/szoftverekhez és szerszámokhoz kapcsolódó hibafeltárásban is segítettek egy 3 napos ötletelés során.

Cart

Az Ön kosara

Elem eltávolítva. Visszavonás