Emelje új szintre az összeszerelési eljárását

Emelje új szintre az összeszerelési eljárását


Hamarosan izgalmas fejlesztések várhatók a Desoutternél, melyek újabb szintre emelik az okos összeszerelést. Örömmel jelentjük be, hogy a már bizonyított Nexonar pozicionálórendszer beépül a Desoutter ökoszisztémába.

Ez a nyerő kombináció a világ minden táján lehetővé teszi az ügyfeleink számára, hogy kihasználják a páratlan pontosság és nyomonkövethetőség előnyeit a precíziós összeszerelésben. A rendszer a folyamatirányítás területén is jelentős fejlesztéseket hoz, javítva a termelékenységet, a minőséget és a biztonságot.

Ezen a területen a Nexonar a jelenleg elérhető legkorszerűbb technológiát testesíti meg. Széles körben azt tartják, hogy ez az egyetlen megbízható megoldás a nagy precizitást igénylő ipari feladatokhoz, mivel bármilyen tárgyat valós időben, 1 mm-es pontossággal képes pozícionálni, ráadásul késés nélkül. Ez az élő mozgatási megoldás ideális a magas követelményeket támasztó iparágakban – mint például az gépjárműiparban vagy a repülőgépiparban –, ahol kritikus fontosságú az optimális pontosság, és nem lehet hibázni. Felhasználási lehetőségek többek között a csavarbehajtás, a fúrás, elektromos járművek akkumulátorának összeszerelésénél vagy repülőgépek törzsének belső és külső burkolatánál az alkatrészek válogatása.

Fedezze fel a megoldást

 

A Nexonar megoldás aktív infravörös címkés technológiát és jogvédett szoftvert használ a szerelősoron a tárgyak pontos helyének és irányának nyomon követésére. Az aktív IR címkék könnyen ráhelyezhetők az alkatrészekre, a szerszámokra és a kezelő ruházatára, például a kesztyűjére vagy a karszalagjára. Ezeket az érzékelőket egy vagy több, gyártósorra szerelt IR kamerával lehet nyomon követni. Ezek alapján a Nexonar szoftver útmutatást nyújt a folyamat sorrendjéről, és tájékoztatja a kezelőket a megfelelő lépésekről, így megszűnik a hibalehetőség, és minden feladat hatékonyan és optimális minőségben elvégezhető. Az összeszerelés során szintén regisztrálja az egyes alkatrészek helyzetét, így biztosítható a teljes nyomonkövethetőség.

A Desoutter 2017 óta dolgozik együtt a Nexonarral, szóval már erős kapcsolatra tudunk építeni. Amikor a Nexonar megoldást teljes mértékben integráljuk a meglévő Desoutter ökoszisztémába, akkor a rendszert könnyebb lesz használni és egyszerűbb lesz telepíteni a szerelősoron. A vevőink előnyt kovácsolhatnak mindkét cég együttes szakértelméből, különösen a folyamatirányítás, a kezelői útmutatások és a szoftveres felületek terén meglévő, kulcsrakész megoldásokból, valamint a jobb globális szolgáltatásokból és a piaci szükségletekre adott válaszlépésekből.

Együtt segíteni fogjuk az ügyfeleinket, hogy megtehessék a következő lépést az okos összeszerelés felé, valamint növelhessék a termelékenységet, a minőséget és a biztonságot. 

További információkat vagy árajánlatot szeretne?

Kérdezzen vagy kérjen árajánlatot a szakértőinktől az Ön területén!

Kérdés küldése Árajánlatkérés Bemutató kérése
Cart

Az Ön kosara

Elem eltávolítva. Visszavonás