TAPASZTALJA MEG az Ipar 4.0 jövőjét

TAPASZTALJA MEG az Ipar 4.0 jövőjét


Az ipari környezet gyorsan változik, és a negyedik ipari forradalom számos KIHÍVÁST állít minden résztvevő elé.

A szükségletek és a kihívások minden ügyfelünknél eltérnek. Mi, a Desoutter csapata, olyan MEGOLDÁSOKAT kínálunk az ökoszisztémánkon keresztül, melyek kiterjednek a minőségre és a teljesítményre (Összekapcsolt megoldások), az agilis és biztonságos gyártásra (Automatizálás és személyre szabás), a folyamatok teljes körű nyomonkövethetőségére (Folyamatirányítás), valamint a folyamatok valós idejű optimalizálásra (Adatvezérelt megoldások). Az innovációink és a tapasztaltunk segítségével az ügyfeleink minden lépésben növelhetik a rugalmasságukat, az üzemidejüket és a termelékenységüket.

 

QShieldPicture_Desoutter

 

Egyetlen teremben vannak összekapcsolt megoldásaink, összeszerelési eljárások, minőségi okosszerszámok, melyeket a CONNECT – Industrial Smart Hub rendszer kezel, egy NEXONAR pozicionáló rendszer, mely kritikus fontosságú a hibamentes termeléshez, egy PIVOTWARE folyamatirányítási rendszer, hogy PLC programozók nélkül lehessen kezelni a teljes folyamatot, és természetesen adatvezérelt megoldásaink, ahol az adatok a DEMETER segítségével értékes információkká válnak.

 

Látogasson el hozzánk, a szlovákiai Pozsonyba, és tapasztalja meg az iparág jövőjét a Desoutter kelet-európai kirendeltségén.

 

 

Foglaljon időpontot a látogatáshoz a Desoutter 4.0 Experience Center élményközpontban

Cart

Az Ön kosara

Elem eltávolítva. Visszavonás