Ne próbáljon idomulni a szabályokhoz, alakítsa őket saját maga

Ne próbáljon idomulni a szabályokhoz, alakítsa őket saját maga


George Bernard Shaw egy híres mondása, hogy „változás nélkül lehetetlen a haladás”. Ez egyszerű választás elé állít minket: hátradőlhetünk, és várhatjuk, hogy elérjen minket a változás, vagy mi magunk is a változás katalizátoraivá válunk. A Desoutternél mi határozottan a második lehetőség mellett tettük le a voksot.

Az innovációs programunk biztosítja, hogy a meglévő Desoutter termékeket folyamatosan fejlesszük a rugalmasság, a teljesítmény és a gyártási idő növeléséhez. Mindig eljön azonban az a pillanat, amikor a meglévő termékparamétereket már addig feszegettük egyre tovább, hogy az jobban már nem lehetséges. Ilyenkor egy kicsit el kell távolodnunk az aktuális megközelítésünktől, bármennyire is sikeres lehetett, és fel kell magunknak tenni a kérdést, hogy van-e jobb módja is annak, hogy megvalósítsuk a céljainkat. Néhányan ezt az alapokhoz való visszatérésnek hívják: Én magam jobb szeretem „fordulópontnak” nevezni.

 

A Desoutter jelentős előrelépéseket ér el az összeszerelési alkalmazások egy új elgondolásában, amely szerintem vitán felül kiérdemli a „fordulópont” elnevezést.  Az ügyfeleink egyre inkább olyan szerszámokat és szoftvereket kérnek tőlünk, amelyek lehetővé teszik a számukra a váltást az Ipar 4.0-ra.

 

 

Ezért átgondoltuk, hogyan tudnák olyan praktikus megoldásokat kialakítani, amelyek megkönnyítik a váltást az Ipar 4.0 szerinti munkavégzésre azzal, hogy számos alkalmazást támogatunk egyetlen közös pontról. Noha most még nem árulhatok el erről túl sokat, annyit mondhatok, hogy a megoldás forradalmasítani fogja azt, ahogy az ügyfeleink a munkájukat végzik. Ez a megoldás minden jelenleg elérhetőnél jobb kapcsolódású és rugalmasságú többszerszámos kezelést tesz lehetővé – úgy, hogy közben kevesebb hardverre lesz szükség a gyártósoron.

 

 

Természetesen az újrakezdés azt is jelenti, hogy más ágazatok technikáit és technológiáit is meg tudjuk vizsgálni, hogy tudnak-e olyan előnyöket nyújtani, amilyeneket mi is keresünk. Az alkalmazásalapú testreszabás egy olyan terület, ami a fejlesztéseink során jelentős hangsúlyt kap: ez lehetővé teszi majd az ügyfeleink számára, hogy a gyártósorokat órák helyett mindössze néhány perc alatt konfigurálják újra.

 

Soha nem könnyű felrúgni a szabályokat, és mindent újrakezdeni – de az eredmények ezt utána nagyon meg tudják hálálni, különösen azoknál az ügyfeleinknél, akik készen állnak arra, hogy megtegyék a következő lépést az Ipar 4.0 bevezetése felé. Remélem, hogy ezzel a rövid kis kedvcsinálóval sikerült felkeltenem az érdeklődését a változás iránt: figyelje az év során a híreinket a megjelenő új termékeinkről.

 

Lépjen kapcsolatba velünk!

 

Cart

Your basket

Item removed. Undo