Új ergonomikus, akkumulátoros csavarbehajtó: az EABS

Új ergonomikus, akkumulátoros csavarbehajtó: az EABS


Az EABS az új, akkumulátoros csavarbehajtónk, amelyet ergonomikus, egykezes használatra terveztünk.

Szüksége van egy szabad kézre a hatékonysághoz? Az összeszerelési műveletek során kevés idegesítőbb dolog létezik, mint amikor szűk helyen kell manőverezni a szerszámgéppel – különösen, amikor egy szabad kézre is szükség van, hogy megtartsa magát, vagy hogy egyéb alkatrészeket tartson távol.

A járműiparban és repülőgépiparban mindig vannak olyan rögzítő- és kötőelemek, amelyek nehezen hozzáférhetők. Például az autó végső összeszerelésénél ezek a nehezen hozzáférhető helyek napi szintű kihívást jelentenek a termelésben.

A Desoutter kifejezetten az ilyen típusú helyzetekre fejlesztette ki a népszerű és megbízható EABC csavarbehajtót; de egyértelművé vált, hogy az ügyfeleknek még ennél is többre van szükségük a kompakt méret és a teljesítmény terén, hogy teljesüljenek a hozzáféréssel és rugalmassággal kapcsolatos elvárásaik. A Desoutter soha nem tud ellenállni, hogy segítse az ügyfeleit – viszont ebben az esetben még önmagunkat is túlszárnyaltuk.

New ergonomic battery-powered nutrunner: the EABS

Az EABS az új, akkumulátoros csavarbehajtónk, amelyet ergonomikus, egykezes használatra terveztünk. Mindössze 30 cm-es hosszúságának köszönhetően az EABS-szel való munkavégzés közben a szűk hely nem akadály többé; így hatékonyabb a munkavégzés, és könnyebb a kezelők munkája.

20–35%-kal kisebb méret a piacon kapható hasonló termékeknél, mindössze 1 kg tömegű, és 360°-ban látható visszajelzést ad, ezért az EABS szerszámokkal a szűk helyeken akár 24 Nm-es nyomatékú csavarbehajtást sokkal gyorsabban és könnyebben lehet végezni, mint valaha. Ráadásul most már nem kell választani a munkaállomás ergonomikus kialakítása és a hatékonyság között. Az EABS fő típusai akár 1000 rpm fordulatszámra is képesek, miközben könnyebb (18 V-os) akkumulátort használnak. A véleményünk szerint a vezeték nélküli szerszámok esetén ez az eddigi legjobb egyensúly az ergonómia és a termelékenység között, szóval nincs szükség kompromisszumokra.

New ergonomic battery-powered nutrunner: the EABS

A termelékenység további növeléséhez az EABS vezeték nélküli hálózaton is képes működni.
A további rugalmasság érdekében a könnyű újraegyensúlyozással a szerszám párosítható a Desoutter CONNECT okoshubbal, ezért olyan műveletekhez is megfelelő, ahol a nyomonkövethetőség elengedhetetlen. Az érintkezést nem igénylő párosítás kevesebb mint 10 másodpercet vesz igénybe.

Az eszközt terveztük, hogy kiküszöbölje a programozási hibákat – mint például a hibás IP-címek megadását –, amelyek több órányi leállással járhatnak, amíg a hálózatot helyrehozzák. Összességében az EABS szerszámok a vezeték nélküli szerszámok kialakításának új szintjét képviselik, és egykezes használatukkal sokkal hatékonyabb munkavégzést tesznek lehetővé!

Most már az egyik keze szabad – az pedig sosem jön rosszul, nem igaz?

További információkat vagy árajánlatot szeretne?

Kérdezzen vagy kérjen árajánlatot a szakértőinktől az Ön területén!

Kérdezzen tőlünk Árajánlatkérés Bemutató kérése
Cart

Az Ön kosara

Elem eltávolítva. Visszavonás