Új félautomatikus szerszámok fúrási alkalmazásokhoz: éVo Light

Új félautomatikus szerszámok fúrási alkalmazásokhoz: éVo Light


Az egykezes használatra tervezett éVo Light segít csökkenteni a kezelő kifáradását és fenntartani a fúrási műveletek pontosságát.

Előfordul, hogy zavarba ejti a technológia? Például a legújabb Android telefon a rengeteg funkciójával, de nem tudja, hogyan kell egy egyszerű hívást kezdeményezni; a misztikus gomb a tévé távirányítóján, amelynek látszólag nincs semmilyen használható funkciója; vagy a fürdőszobai mérleg, ami jobban ismeri a kalóriabevitelét, mint saját maga.

Csábító lehet kipróbálni, hogy egyetlen technológia képes-e megoldani minden lehetséges problémát, de a technológiának a célnak megfelelőnek kell lennie. Ez a Desoutter kulcsfontosságú irányelve, amikor új összeszerelő szerszámokat fejleszt. Melyek azok a funkciók, amelyek tényleg megnövelik a termelékenységet és a teljesítőképességet? Hogyan tudjuk támogatni a kezelőt abban, hogy hatékonyan és biztonságosan végezze a munkáját?

New semi-automatic electric tool for drilling applications: the éVo Light

Vegyük például a fúrási műveleteket. Néhány művelet esetén számos különböző méretű furatra van szükség számos különböző anyagban. Emiatt az összeszerelő szerszámnak modulárisan kell felépülnie, hogy a tartozékok – mint például a motoregységek és a fúrófejek – gyorsan és egyszerűen cserélhetők legyenek, minimálisra csökkentve az állásidőt. A SETITEC termékcsalád tagjaként a Desoutter moduláris éVo terméke esetén a moduláris felépítés ezen szintje a fúrási paraméterek feletti teljeskörű irányítással, valamint a fúrás valós idejű ellenőrzésével és a kimeneti pontok automatikus érzékelésével párosul.

Egyéb fúrási műveletek esetén, például bolygóműveknél, a fő célkitűzés az ismételhetőség: ugyanakkora furat létrehozása ugyanabban az anyagban nagy pontosság és hatékonyság mellett. Ebben az esetben a moduláris szerszámnak kevés az előnye. Ilyenkor olyan célszerszámra van szükség az ismétlődő fúrási feladatokhoz, amely minimálisra csökkenti a kezelő fáradságát, miközben következetes ismétléseket tesz lehetővé. Amit az éVo Light szerszámtól elvárnak, a Desoutter pontosan azt biztosítja.

New semi-automatic electric tool for drilling applications: the éVo Light

Júniusban a SETITEC termékcsaládba tartozó félautomata elektromos szerszámok új tagját fogjuk bemutatni. Az éVo Light fix, monoblokk fejjel rendelkezik, és biztosítja a stabil és következetes működést a fúrási műveletek során. Az egykezes használatra tervezett szerszám vízszintes és függőleges fúrás esetén is kiegyenlítőkkel segít csökkenteni a kezelő kifáradását és fenntartani a pontosságot. A következetességet és a megbízhatóságot független adagoló és hajtómotorok is támogatják, így az éVo Light akár 2 Nm-es nyomatékra is képes.

A további részletekért nézzen vissza néhány hét múlva, amikor a termék a piacra kerül.

További információkat vagy árajánlatot szeretne?

Kérdezzen vagy kérjen árajánlatot a szakértőinktől az Ön területén!

Kérdezzen tőlünk Árajánlatkérés Bemutató kérése
Cart

Az Ön kosara

Elem eltávolítva. Visszavonás