CONNECT is a platform which manages all items, actions and information related to your assembly line activities. Boost your flexibility, uptime and productivity

Industrial Smart Hub Connect by Desoutter, Industry 4.0 Solution


CONNECT is a platform which manages all items, actions and information related to your assembly line activities. Boost your flexibility, uptime and productivity

A CONNECT egy olyan platform, amelynek segítségével a szerelősor-tevékenységeivel kapcsolatos összes tételt, műveletet és információt egyetlen felületen keresztül irányíthatja, hogy fokozott rugalmassággal, megnövekedett hasznos működési idővel, és fokozott termelékenységgel gyorsítsa fel gyártási folyamatai átalakulását.

A CONNECT egy többszerszámos megoldást kínáló rendszer: a felhasználónak mindössze annyit kell tennie, hogy a CONNECT felületén mindegyik szerszámhoz aktiválja a Meghúzási egységet. A Meghúzási egység valójában egy vezeték nélküli szerszámgép és az összes hozzá kapcsolódó tétel, művelet és információ teljes rendszerét jelenti.

Két különböző típusú CONNECT változat közül választhat:

CONNECT_X CONNECT_W Desoutter Industry 4.0

A CONNECT-W, amely egyetlen vezeték nélküli hozzáférési pontot tartalmaz, és akár 10 meghúzási egységet is aktiválhat: ez azt jelenti, hogy akár 10 vezeték nélküli szerszámgép csatlakoztatható és működtethető róla.

A CONNECT-X, amelyhez külső vezeték nélküli hozzáéférési pontra van szükség, és akár 20 meghúzási egységet is magában foglalhat: ez azt jelenti, hogy akár 20 vezeték nélküli szerszámgép is csatlakoztatható és működtethető a segítségével.

Ezen túlmenően, a CONNECT egyetlen csatlakoztatási pontot kínál a gyári hálózat és akár 20 vezeték nélküli szerszámgépközötti kommunkációhoz, ami jelentősen csökkenti az üzemeltetési költségeket és a berendezések könnyű telepíthetőséget teszi lehetővé egy kiegyensúlyozott gyártósor-felépítéshez.

A Desoutter teljes Wi-Fi eszközök termékcsaládja kompatibilis az ipari Smart Hub-bal, és a későbbiekben kifejlesztett eszközeinket is kompatibilissé tesszük.

Ezen felül számos célorientált kiegészítő, többek között toronylámpák, foglalattároló tálcák, kezelőszervek és távoli vezérlők biztosítják a folyamatirányítás 100%-os megbízhatóságát.

CONNECT Desoutter Industry 4.0

Connect (2)

Fedezze fel a Desoutter Industrial Tools összes Connect termékét. Keresse meg a Connect termékek teljes skáláját, és kérjen a Desoutter Industrial Tools vállalattól árajánlatot vagy bemutatót.

Miniatűr Cikkszám Modell USB-portok Áramellátás (115 V/230 V)
Connect Connect X 6159327220 Connect X 3 Egyfázisú
Connect Connect W 6159327230 Connect W 3 Egyfázisú
Cart

Az Ön kosara

Elem eltávolítva. Visszavonás