Az új generációs, csupán 500 grammos Delta elemzőkészülék kompakt és hordozható megoldást kínál különböző szerszámok ellenőrzésére.<br/>A sztenderd Desoutter DRT vagy DST transzduktorokkal impulzusszerszámok, elektromos csavarbehajtók és nyomatékkulcsok kalibrálására képes. A készülék három kivitelben kapható: csak nyomatékmérő (DELTA 1D), nyomaték- és szögmérő (Delta 6D) és DWTA kulccsal maradéknyomaték-mérő (Delta 7D).<br/>

Adatgyűjtők


Az új generációs, csupán 500 grammos Delta elemzőkészülék kompakt és hordozható megoldást kínál különböző szerszámok ellenőrzésére.
A sztenderd Desoutter DRT vagy DST transzduktorokkal impulzusszerszámok, elektromos csavarbehajtók és nyomatékkulcsok kalibrálására képes. A készülék három kivitelben kapható: csak nyomatékmérő (DELTA 1D), nyomaték- és szögmérő (Delta 6D) és DWTA kulccsal maradéknyomaték-mérő (Delta 7D).

Adatgyűjtők (3)

Fedezze fel a Desoutter Industrial Tools összes Adatgyűjtők termékét. Keresse meg a Adatgyűjtők termékek teljes skáláját, és kérjen a Desoutter Industrial Tools vállalattól árajánlatot vagy bemutatót.

Miniatűr Cikkszám Modell Szerszámkategória
Adatgyűjtők DELTA 1D 6159351010 DELTA 1D DELTA mérőegységek
Adatgyűjtők DELTA 6D 6159351020 DELTA 6D DELTA mérőegységek
Adatgyűjtők DELTA 7D 6159351470 DELTA 7D DELTA mérőegységek
Cart

Az Ön kosara

Elem eltávolítva. Visszavonás