Az új generációs, csupán 500 grammos Delta elemzőkészülék kompakt és hordozható megoldást kínál különböző szerszámok ellenőrzésére.<br/>A sztenderd Desoutter DRT vagy DST transzduktorokkal impulzusszerszámok, elektromos csavarbehajtók és nyomatékkulcsok kalibrálására képes. A készülék három kivitelben kapható: csak nyomatékmérő (DELTA 1D), nyomaték- és szögmérő (Delta 6D) és DWTA kulccsal maradéknyomaték-mérő (Delta 7D).<br/>

Adatgyűjtők


Az új generációs, csupán 500 grammos Delta elemzőkészülék kompakt és hordozható megoldást kínál különböző szerszámok ellenőrzésére.
A sztenderd Desoutter DRT vagy DST transzduktorokkal impulzusszerszámok, elektromos csavarbehajtók és nyomatékkulcsok kalibrálására képes. A készülék három kivitelben kapható: csak nyomatékmérő (DELTA 1D), nyomaték- és szögmérő (Delta 6D) és DWTA kulccsal maradéknyomaték-mérő (Delta 7D).

Adatgyűjtők (3)

Fedezze fel a Desoutter Industrial Tools összes Adatgyűjtők termékét. Keresse meg a Adatgyűjtők termékek teljes skáláját, és kérjen a Desoutter Industrial Tools vállalattól árajánlatot vagy bemutatót.

Miniatűr Cikkszám Modell Szerszámkategória
6159351010 DELTA 1D DELTA mérőegységek
6159351020 DELTA 6D DELTA mérőegységek
6159351470 DELTA 7D DELTA mérőegységek