Az új generációs, csupán 500 grammos Delta elemzőkészülék kompakt és hordozható megoldást kínál különböző szerszámok ellenőrzésére.<br/>A sztenderd Desoutter DRT vagy DST transzduktorokkal impulzusszerszámok, elektromos csavarbehajtók és nyomatékkulcsok kalibrálására képes. A készülék három kivitelben kapható: csak nyomatékmérő (DELTA 1D), nyomaték- és szögmérő (Delta 6D) és DWTA kulccsal maradéknyomaték-mérő (Delta 7D).<br/>

Data collectors


Az új generációs, csupán 500 grammos Delta elemzőkészülék kompakt és hordozható megoldást kínál különböző szerszámok ellenőrzésére.
A sztenderd Desoutter DRT vagy DST transzduktorokkal impulzusszerszámok, elektromos csavarbehajtók és nyomatékkulcsok kalibrálására képes. A készülék három kivitelben kapható: csak nyomatékmérő (DELTA 1D), nyomaték- és szögmérő (Delta 6D) és DWTA kulccsal maradéknyomaték-mérő (Delta 7D).

Data collectors (3)

Fedezze fel a Desoutter Industrial Tools összes Data collectors termékét. Keresse meg a Data collectors termékek teljes skáláját, és kérjen a Desoutter Industrial Tools vállalattól árajánlatot vagy bemutatót.

Miniatűr PartNumber ModelNumber Family
Data collectors DELTA 1D 6159351010 DELTA 1D DELTA Measuring units
Data collectors DELTA 6D 6159351020 DELTA 6D DELTA Measuring units
Data collectors DELTA 7D 6159351470 DELTA 7D DELTA Measuring units