Minden termék és minden helyzet egyedi. Ezért a Desoutter Industrial Tools egyedi és személyre szabott megoldásokat kínál Önnek. A rendszereket európai, amerikai és ázsiai alkalmazásközpontjainkban fejlesztettük ki.

Egyedi megoldást nyújtunk az Ön iparága számára


Világszerte számos gyártó támaszkodik a Desoutterre, hogy egyedi nyomaték- és rögzítőszerszám-rendszereket fejlesszen ki saját szerelési igényei biztosítására, minőségbiztosítási és hibajavítási szabványaikat is beleértve. A rendszereket európai, amerikai és ázsiai alkalmazásközpontjainkban fejlesztjük.

SZABVÁNYOSÍTÁS A TESTRESZABÁS SZOLGÁLATÁBAN

Nem állítjuk, hogy újra és újra feltaláljuk a spanyolviaszt! Testreszabott megoldásaink olyan szabványos építőelemekből állnak, amelyeket szakembereink jól bevált módon, késedelem nélkül össze tudnak állítani.

Építőelemek szabványként. Mivel mindig érkezik egy konkrét igény egy adott ügyféltől, naponta hozunk létre építőelemeket.

Ezek összeállításának módszere szabványos. Mivel minden igény egyedi, minden héten új módszereket hozunk létre.

Alkalmazás- és integrációs központjaink pontosan ennek megfelelően működnek. A szabványosítás éppen ezért tartja lázban a nálunk dolgozó csapatokat szerte a világon: nemcsak létrehozzák saját szabványaikat, de tovább is fejlesztik őket, hogy ezáltal még nagyobb rugalmasságot biztosítsanak Önnek. Azért képesek mindig a kellő időben és az Ön specifikációinak megfelelő megoldást javasolni, mert szabványosított építőelemeket tartanak a polcon.
Teljesen bevált, testreszabott, gyorsan telepíthető megoldások. Ez az alkalmazás- és integrációs központjaink mottója.

JELENLÉT AZ EGÉSZ VILÁGON

A testreszabás valódi jelentést hordoz, ha közel vagyunk Önhöz. Integrációs központjaink éppen ezért vannak jelen a világ minden táján, mert így mindig közel lehetünk, ezáltal pedig kéz a kézben, személyesen, az Ön tempójában dolgozhatunk Önnel.

Globális partner helyi támogatással

Ezek a kompetenciaközpontok szakmai és szakértői hálózatként működnek. Bármilyen megoldás kerül le a tervasztalról Németországban, az azonnal használható a brazil integrációs központunkban, és fordítva. Akármilyen tudás érhető el Észak-Amerikában, az már kínai szakembereink számára is rendelkezésre áll.

Hiszen minden összekapcsolt szakértelem célja, hogy ügyfeleinket a lehető legjobban kiszolgálhassuk.

A MEGOLDÁSOK MÖGÖTT REJLŐ CSAPATOK

A világ különböző pontjain található csapatok helyett az egyedi megoldások mögött egyetlen virtuális csapat rejlik. Az Ön projektjéért felelős csapat ezáltal mindig a legmegfelelőbb szakértőkből áll.

Többféle szakértelem és kompetencia az Ön projektjének szolgálatában

Minden projekthez többféle szakemberre van szükség: projektvezetők, automatizálási mérnökök, gépészmérnökök stb.

A tudás összegyűjtése azonban még nem jelent csapatot, vagy legalábbis nem a projekthez szükséges csapatot. Emiatt a Desoutternél egy adott projekthez tartozó csapattagokat nemcsak a tudásuk alapján választják ki, hanem mindenekelőtt az alapján, hogy hogyan tudják optimálisan felhasználni szakértelmüket és tapasztalataikat az Ön projektjéhez.

Egyedi csapat az egyedi megoldáshoz

A repülőgépipar, az autóipar, az off-road stb. eltérő ágazatok, ezért különböző kompetenciákat igényelnek.

A projekt legelső lépéseként a Desoutter gondoskodik arról, hogy az Ön igényeinek megfelelő tudással rendelkező szakemberek álljanak rendelkezésre. Így az Ön projektcsapata mindig a legmegfelelőbb csapat.

A Desoutter nem egy csapatot, hanem a csapatot biztosítja.

Ön bizonyára látja, hogy a projektek mögött rejlő szakemberek jelentik a Desoutter által nyújtott egyedi megoldások sikerét: ők a megfelelő eszközökkel rendelkező, megfelelő emberek.

Cart

Az Ön kosara

Elem eltávolítva. Visszavonás