Desoutter 4.0 virtuális élmény

Gyorsítson a fényes jövő felé

Elég rugalmas a termelés az Önök vállalatánál még maximális kapacitás mellett is? Minden gépkezelő megkapta a szükséges oktatást, és Ön is ellenőrzése alatt tartja az összes folyamatát? Szeretné automatizálni a gyártási lehetőségeit? A termelési szoftvere naprakész? Engedje meg, hogy segítsünk Önnek megtalálni a megfelelő válaszokat!

Ha úgy döntött, hogy a teljes vállalatát vagy akár szerelő állomását átalakítaná az Ipar 4.0 felé, akkor a megfelelő helyen jár. A Desoutter hosszú partneri viszonyt kínál, amihez Történetünk, Innovációink és Globális, ugyanakkor helyi támogatásunk képez megfelelő alapot.

A nevem Branislav Štefanatný, és nagy örömmel


ÜDVÖZLÖM AZ ÚJ „VIRTUÁLIS BEMUTATÓTERMÜNKBEN”

Észrevettem, hogy az utóbbi 15 évben számos változás történt a különböző iparágakban. Ha a szerelőszerszámok fejlődési történetére gondolunk, számos ügyfelünket segítettük át az átalakulás folyamatán – a pneumatikus csavarhúzókról kezdve az elektromos csavarozókra –, és a többségük környezetvédelmi szempontból is jobb szerszámokat kapott, ami további hozzáadott értéket képvisel.

A legutóbbi lépéseink az ipari irányzatokat követik, így megkezdtük a csavarbehajtó szerszámok kezelésére szolgáló, fejlett funkciókkal rendelkező, korszerű vezérlők gyártását és népszerűsítését. Milyen fantasztikus volt, amikor megkezdődött a TWINCVI forgalmazása. Ez volt az első vezérlő a piacon, amely képes volt egy időben két csavarbehajtó szerszámot egyszerre vezérelni. Ezt a nagyszerű eredményt újabb verziók követték, egészen a CVI3 termékcsaládig. Később bemutattuk az első szabadalmaztatott elektromos impulzusos szerszámot – az ePULSE-t. Az igazi „áttörés” viszont még csak most következik. Ez a CONNECT termékcsalád bemutatása, mely akkumulátoros szerszámok széles választékát tartalmazza, többek között a 2019. év termékét, az EABS egykezes csavarbehajtót.

Napjainkban egyre gyakrabban jelennek meg új termékek a piacon. A megoldások egyre bonyolultabbak, és nagyon konkrét feladatra készülnek. Emiatt úgy döntöttünk, hogy minden új termékünket átláthatóan és átfogóan, egyetlen helyen biztosítjuk az Ön számára. Beszélhetünk itt az folymamtoknak a szerelősortól távol történő ellenőrzéséről, a távoli szoftvertámogatásról vagy a különböző adatelemzésekről, és ez csupán néhány példa a jelenleg elérhető termékeink közül.
Micsoda változás a 15 évvel ezelőtti állapotokhoz képest! Nem gondolja? Először a gondolkodásmódunkat kellett megváltoztatni, és alkalmazkodnunk kellett. Örömmel hívjuk meg, hogy csatlakozzon hozzánk, és a saját szemével tapasztalhassa meg a DESOUTTER 4.0 világát.

  • Kérjük, fedezze fel a Desoutter 4.0 stratégiánk fő pilléreinek szentelt SZOBÁKAT
  • A szobákban megtalálja a legújabb MEGOLDÁSAINKAT, hogy növeljék az üzemidő hosszát, a rugalmasságot és a termelékenységet
  • Csak olvassa el az INSPIRÁCIÓINKAT az oldalak felső részén található fő szűrő segítségével

Szeretnénk segíteni Önnek az átalakulás felgyorsításában. Ez elkerülhetetlen. A fényes jövő is!

Kérjük, válassza ki az 5 terem közül, hogy melyikbe kíván belépni, vagy használja a fenti menüt

Terem 1

ÖSSZEKAPCSOLT MEGOLDÁSOK

Már hosszú ideje készítünk összeszerelési megoldásokat. Igazából több mint 100 éve – itt megtekintheti történetünket. Piacra dobtuk a Connectet, és minden megváltozott. CONNECT – Az Ipari OKOSHUB az első valódi 4.0 platform a piacon. Kezeli a szerelősor működésével kapcsolatos összes elemet, műveletet és adatot. Egyetlen csatlakozási pontként szolgál akár 20 csavarbehajtó egységhez. Az egyedülálló FUNKCIÓKEZELÉS segítségével ez a Connect köré épülő ökoszisztéma készen áll a jövő kihívásaira. A növekvő számú csatlakoztatható eszközökkel itt minden a Connect körül forog.

Fedezzük fel együtt.

Felfedezés Összekapcsolt megoldások
Terem 2

AUTOMATIZÁLÁS ÉS SZEMÉLYRE SZABÁS

A Desoutternél olyan különleges megoldásokat osztunk meg, melyeket a helyi csapatunk, a helyi beszállítóink vagy Önök, az ügyfeleink már megvalósítottak a világ valamely pontján, és ezeket tudjuk módosítani az Ön elvárásainak megfelelően. Több éves tapasztalatunk van abban, hogy a CSAVAR- ÉS ANYAADAGOLÓINKKAL hogyan tudjuk növelni teljesítőképességet, és számos személyre szabott megoldást valósítottunk már meg az ügyfeleinknél. Virtuális pozícionálás a NEXONAR egyike annak a számos projektnek, amit az Ön szükségleteire odafigyelve nyújtani tudunk. A csavarbehajtási művelet befejezése problémába ütközik a nehezen hozzáférhető helyek miatt? Meg tudjuk változtatni a csavarbehajtó szerszámot és a fogaskerekes szereléket a felhasználás alapján. Megoldva.

Tudunk alkalmazkodni. És Ön?

Felfedezés Automatizálás és személyre szabás
Terem 3

FOLYAMATIRÁNYÍTÁS

A PIVOTWARE folyamatirányítási rendszer már bizonyított, mivel több tucat ügyfelünk használja világszerte, és teljes szabadságot és rugalmasságot nyújt számukra a folyamataik irányítására. Ez a megoldás használható összeszerelő, minőség-ellenőrző, illetve furó alkalmazásokhoz. A PIVOTWARE bármely iparág területén működő ügyfélnél elő tudja segíteni a FOLYAMATIRÁNYÍTÁS – MUNKAVÉGZÉSI ÚTMUTATÓK – NYOMONKÖVETHETŐSÉG gyorsabb változásait és továbbfejlesztését.

Rugalmas beállítás PLC-s készségek nélkül, az eljárás szoros ellenőrzése és az egyedülálló FUNKCIÓKEZELÉS csak néhány további előny azok közül, amelyekhez hozzájuthat.

Felfedezés Folyamatirányítás
Terem 4

DESOUTTER SZERVIZSZOLGÁLTATÁS

A Desoutter a szervizmegoldások teljes választékát kínálja bármilyen típusú termelőüzem számára. Egyéb rendszerek mellett minden szolgáltatás csatlakozik a DESOUTTER TOOLS és a PIVOTWARE FOLYAMATIRÁNYÍTÁSI rendszerhez. A cél az, hogy csatlakozzon a vevő informatikai rendszereihez, és gyűjtse az adatokat a harmadik felek rendszereiből, eszközeiből. Természetesen a Desoutter teljes Andon rendszert és mechanizmust kínál, így az interneten keresztül bárhonnan megtekintheti és elemezheti a teljes eszközhatékonyságot (OEE) és a kulcsfontosságú teljesítménymutatókat (KPI). A Desoutter minden szolgáltatási termékhez nyújt helybeni és internetes támogatást.

A Desoutter szervizszolgáltatás az IPAR 4.0 felé történő átalakulás pillére a mi oldalunkon és az Önök oldalán egyaránt.

Felfedezés Desoutter szervizszolgáltatás
Új Adatvezérelt megoldások
Terem 5

ADATVEZÉRELT MEGOLDÁSOK

Szeretné előre látni a helyzetet, mielőtt hiba történik?
Szeretne javasolt beállítási lehetőségekről értesülni, ha eltérések tapasztalhatók?
Szeretné automatizálni az időigényes feladatokat?
Mit szólna ahhoz, ha okos riasztásokat kaphatna mindenről, ami számít Önnek?
Ha a fenti kérdések bármelyikére IGENNEL válaszolt, az ADATVEZÉRELT MEGOLDÁSOK jelentik a választ a szükségleteire.

Csupán egy kattintás.

Felfedezés Adatvezérelt megoldások

Kapcsolatfelvétel

Lépjen közvetlen kapcsolatba a Desoutter Industrial Tools vállalattal

Kérdezzen tőlünk!

Árajánlat kérés

Bemutató kérés

Elérhetőségi lehetőség

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK AZ IPAR 4.0-RÓL
Cart

Az Ön kosara

Elem eltávolítva. Visszavonás